Dobre napisane dovody, preco. To uznavam. Myslim, ze moc dbate na vystihnutie danej temy a nejdete hlbsie k podstate. Co sa od akademie ocakava. Prijal by som viac informacii. Nakolko tych skodcov je omnoho viac a tento clanok mohol byt venovany iba skodcom. Kazda tema sa da rozvinut na viac a rozdelit na samostatne celky. Nemusite sa bat, ze vela toho ludi naucite lebo to vsetko nikdy nepoviete ale za informacie budu ludia vdacny. A to co tu piseme uz vela ludi vie.
Dakujem za pochopenie.
Drzim palce v plneni svojej ulohy.
S pozdravom Boris Nyers.
Dobrý článok, vystihuje myšlienku.
Tým že opisuje jeden problém obšírnejšie a ako bolo na začiatku dodané, z reálnych skúseností je o niečo viac zaujímavý.
výborná zaujímavá akcia aj pre našu firmu, sme spokojní, že sme poznali ľudí pracujúcich v tejto oblasti a dúfame, že nadviažeme v budúcnosti aj bližšie kontakty pri ďalších podujatiach alebo pri spolupráci. Ďakujeme organizátorom za pozvanie !
Absolvovať niektorý z vaších kurzov si vyžaduje vzdelanie v Gastronomii?
Prípadne absolventi Hotelových academii – škôl sú vyberaný prednostne?
Rád by som sa zúčastnil na niektorom kurze z vašej ponuky v blízkej budúcnosti a obohatil si tak vedomosti pri priprave kávy.
S pozdravom Michal
našich kurzov sa môže zúčastniť ktokoľvek. V kalendári kurzov sa neustále snažíme aktualizovať nové kurzy takže ak by sa Vám niektorý zapáčil kľudne nás kontaktujte na e-maily: info@academyofcoffee.sk
Comments: 0
Dobre napisane dovody, preco. To uznavam. Myslim, ze moc dbate na vystihnutie danej temy a nejdete hlbsie k podstate. Co sa od akademie ocakava. Prijal by som viac informacii. Nakolko tych skodcov je omnoho viac a tento clanok mohol byt venovany iba skodcom. Kazda tema sa da rozvinut na viac a rozdelit na samostatne celky. Nemusite sa bat, ze vela toho ludi naucite lebo to vsetko nikdy nepoviete ale za informacie budu ludia vdacny. A to co tu piseme uz vela ludi vie.
Dakujem za pochopenie.
Drzim palce v plneni svojej ulohy.
S pozdravom Boris Nyers.
Clanok je len prvy z mnohych 🙂 informacie prinesieme postupne 🙂
Dobrý článok, vystihuje myšlienku.
Tým že opisuje jeden problém obšírnejšie a ako bolo na začiatku dodané, z reálnych skúseností je o niečo viac zaujímavý.
výborná zaujímavá akcia aj pre našu firmu, sme spokojní, že sme poznali ľudí pracujúcich v tejto oblasti a dúfame, že nadviažeme v budúcnosti aj bližšie kontakty pri ďalších podujatiach alebo pri spolupráci. Ďakujeme organizátorom za pozvanie !
Absolvovať niektorý z vaších kurzov si vyžaduje vzdelanie v Gastronomii?
Prípadne absolventi Hotelových academii – škôl sú vyberaný prednostne?
Rád by som sa zúčastnil na niektorom kurze z vašej ponuky v blízkej budúcnosti a obohatil si tak vedomosti pri priprave kávy.
S pozdravom Michal
Dobrý deň,
našich kurzov sa môže zúčastniť ktokoľvek. V kalendári kurzov sa neustále snažíme aktualizovať nové kurzy takže ak by sa Vám niektorý zapáčil kľudne nás kontaktujte na e-maily: info@academyofcoffee.sk
Po přečtení článku, sedám do auta a jedu do své oblíbené kavárny na šálek Espressa!!! Děkuji za inspiraci!!! R
[…] Direct Trade a o farmároch a ich problémoch si môžete prečítať v článkoch: Je fairtrade fér? , Najčastejšie problémy kávovníkových […]
[…] O Direct Trade a o farmároch a ich problémoch si môžete prečítať v článkoch: Je fairtrade fér? , Najčastejšie problémy kávovníkových plantáží […]