Kurz je určený pre pražiarov, profesionálnych baristov, ale aj študentov a ľudí, ktorí majú záujem naučiť sa správne degustovať kávu a rozoznávať jej chute a arómy. Obsah kurzu tvoria informácie o botanickom a geografickom vplyve na chuť a arómu kávy, základných zásadách degustovania a rozoznávania chuťových i aromatických látok jednotlivých druhov a odrôd kávy. Kurz ponúka možnosť zlepšenia chuťových a aromatických receptorov. Výsledkom školenia sú užitočné vedomosti a praktické skúsenosti pre prácu v gastronomických prevádzkach i pre bežného kávového nadšenca. Po úspešnom absolvovaní získate certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Vedomosti, zručnosti a skúsenosti z oblasti degustovania a určovania kvality výslednej kávy, vhodné pre zamestnancov gastronomických prevádzok a pražiarov, ale i bežných kávičkárov. Výsledkom kurzu je certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Žiadne voľné termíny
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Funkčné nevyhnutné cookies súbory slúžia na zabezpečenie základnej funkcionality niektorých prvkov a funkcií webovej stránky a v prípade, ak by ich Prevádzkovateľ nevyužíval, niektoré funkcie webovej stránky by sa Vám nezobrazovali správne.
Analytické cookie súbory slúžia na meranie návštevnosti webovej stránky a aktivity návštevníkov na webovej stránke. Marketingové (retargetingové) cookies slúžia na zisťovanie preferencií návštevníkov webovej stránky a zobrazovanie relevantnej reklamy vo webových prehliadačoch.