Kurz je určený pre profesionálnych baristov, študentov a ľudí, ktorí majú zvládnuté základy baristiky (práca s mlynčekom, kávovarom a iné).Kurz zahŕňa techniku prípravy espressa od nastavenia mlynčeka, cez rôzne postupy prípravy až po hodnotenie výslednej chuti. Dôraz kladieme na pochopenie správnej extrakcie espressa a pôsobenie vonkajších vplyvov na výslednú chuť kávy (konzistencia mletia, typ kávy, zloženie a teplota vody, inventár). Výsledkom školenia sú zručnosti potrebné pre prácu v gastronomických prevádzkach i kvalitnú prípravu kávy v domácom prostredí. Po úspešnom absolvovaní získate certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Vedomosti, praktické zručností a skúsenosti z oblasti prípravy kávy vhodné do gastronomických prevádzok i domácností. Výsledkom kurzu je certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Funkčné nevyhnutné cookies súbory slúžia na zabezpečenie základnej funkcionality niektorých prvkov a funkcií webovej stránky a v prípade, ak by ich Prevádzkovateľ nevyužíval, niektoré funkcie webovej stránky by sa Vám nezobrazovali správne.
Analytické cookie súbory slúžia na meranie návštevnosti webovej stránky a aktivity návštevníkov na webovej stránke. Marketingové (retargetingové) cookies slúžia na zisťovanie preferencií návštevníkov webovej stránky a zobrazovanie relevantnej reklamy vo webových prehliadačoch.