Akreditované školiace stredisko pre baristov | Kávová kultúra | Vzdelávanie

Espresso kurz

Kurz je určený pre profesionálnych baristov, študentov a ľudí, ktorí majú zvládnuté základy baristiky (práca s mlynčekom, kávovarom a iné).Kurz zahŕňa techniku prípravy espressa od nastavenia mlynčeka, cez rôzne postupy prípravy až po hodnotenie výslednej chuti. Dôraz kladieme na pochopenie správnej extrakcie espressa a pôsobenie vonkajších vplyvov na výslednú chuť kávy (konzistencia mletia, typ kávy, zloženie a teplota vody, inventár). Výsledkom školenia sú zručnosti potrebné pre prácu v gastronomických prevádzkach i kvalitnú prípravu kávy v domácom prostredí. Po úspešnom absolvovaní získate certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Obsah kurzu
Výsledok kurzu
Vedomosti, praktické zručností a skúsenosti z oblasti prípravy kávy vhodné do gastronomických prevádzok i domácností. Výsledkom kurzu je certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Žiadne voľné termíny

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ