Kurz je určený pre profesionálnych pražiarov, ale aj baristov, ktorí majú záujem naučiť sa pražiť kávovníkové zrná a pochopiť celú filozofiu praženia. Obsah kurzu tvoria informácie o základných zásadách hodnotenia kvality kávovníkových zŕn, ich triedenie, prepravu a uskladnenie. Základom kurzu je pochopenie jednotlivých procesov praženia a následne degustovania konkrétnych vzoriek. Výsledkom školenia sú užitočné vedomosti a praktické skúsenosti pre prevádzku pražiarne. Po úspešnom absolvovaní získate certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Vedomosti, zručnosti a skúsenosti z oblasti praženia kávovníkových zŕn, degustovania a určovania kvality výslednej kávy, vhodné pre budúcich aj profesionálnych pražiarov. Výsledkom kurzu je certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Žiadne voľné termíny
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Funkčné nevyhnutné cookies súbory slúžia na zabezpečenie základnej funkcionality niektorých prvkov a funkcií webovej stránky a v prípade, ak by ich Prevádzkovateľ nevyužíval, niektoré funkcie webovej stránky by sa Vám nezobrazovali správne.
Analytické cookie súbory slúžia na meranie návštevnosti webovej stránky a aktivity návštevníkov na webovej stránke. Marketingové (retargetingové) cookies slúžia na zisťovanie preferencií návštevníkov webovej stránky a zobrazovanie relevantnej reklamy vo webových prehliadačoch.