Kurz je určený pre domácich i profesionálnych baristov, študentov a ľudí, ktorí sa zaujímajú o rôzne prípravy kávy (filtrované, prekvapkávané…) V tomto školení sú zhrnuté informácie o základných pravidlách prípravy a extrakcie kávy. Vo všetkých prípravách budeme rozoznávať rozdiely v pražení, konzistencii mletia, rôznych pomerov či kvalite vody. V praktickej časti sa budeme venovať rôznym prípravám a vplyve jednotlivých postupov na výslednú chuť kávy. FrenchPress, Aeropress, Džezva, Vakuumpot, Walküre, Chemex, Drip, R16, Mokka a iné prejdú rukami všetkých účastníkov školenia. Výsledkom školenia sú zručnosti potrebné pre dosiahnutie kvalitnej šálky kávy aj bez kávovaru. Po úspešnom absolvovaní získate certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Vedomosti, praktické zručností a skúsenosti z oblasti prípravy kávy vhodné do gastronomických prevádzok i domácností. Výsledkom kurzu je certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Funkčné nevyhnutné cookies súbory slúžia na zabezpečenie základnej funkcionality niektorých prvkov a funkcií webovej stránky a v prípade, ak by ich Prevádzkovateľ nevyužíval, niektoré funkcie webovej stránky by sa Vám nezobrazovali správne.
Analytické cookie súbory slúžia na meranie návštevnosti webovej stránky a aktivity návštevníkov na webovej stránke. Marketingové (retargetingové) cookies slúžia na zisťovanie preferencií návštevníkov webovej stránky a zobrazovanie relevantnej reklamy vo webových prehliadačoch.