Kurz je určený pre pražiarov, profesionálnych baristov, ale aj študentov a ľudí, ktorí majú záujem dozvedieť sa pôvod a zákulisie chutnej šálky kávy. Obsah kurzu tvoria podrobnejšie informácie o rozdelení procesov spracovania a sušenia kávovníkových zŕn, lúpaní, balení, exporte a určovaní kvality jednotlivých druhov a odrôd. Výsledkom školenia sú užitočné vedomosti pre prácu v gastronomických prevádzkach i pre bežného kávového nadšenca. Po úspešnom absolvovaní získate certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Vedomosti a skúsenosti z oblasti spracovania, triedenia, balenia a exportu kávovníkových zŕn, vhodné pre pražiarov, ale aj zamestnancov gastronomických prevádzok. Výsledkom kurzu je certifikát nemeckého školiaceho strediska Coffee Consulate, ktorý má platnosť v rámci Európskej únie.
Žiadne voľné termíny
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Funkčné nevyhnutné cookies súbory slúžia na zabezpečenie základnej funkcionality niektorých prvkov a funkcií webovej stránky a v prípade, ak by ich Prevádzkovateľ nevyužíval, niektoré funkcie webovej stránky by sa Vám nezobrazovali správne.
Analytické cookie súbory slúžia na meranie návštevnosti webovej stránky a aktivity návštevníkov na webovej stránke. Marketingové (retargetingové) cookies slúžia na zisťovanie preferencií návštevníkov webovej stránky a zobrazovanie relevantnej reklamy vo webových prehliadačoch.