Riadená degustácia káv z rôznych kútov sveta. Súčasťou cuppingu je odborný výklad k správnej degustácii ako aj predstavenie skutočných príbehov pestovateľov či netradičných spôsobov spracovania, ktoré z bežných káv robia limitované edície.
Vedomosti, praktické zručností a skúsenosti z oblasti prípravy kávy vhodné do gastronomických prevádzok i domácností. Výsledkom kurzu je aj certifikát akreditovaného školiaceho strediska Academy of Coffee „BARISTA“.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na jej správne fungovanie, personalizáciu reklám a meranie návštevnosti. Viac informácií nájdete v Zásadách používania súborov cookies.
Funkčné nevyhnutné cookies súbory slúžia na zabezpečenie základnej funkcionality niektorých prvkov a funkcií webovej stránky a v prípade, ak by ich Prevádzkovateľ nevyužíval, niektoré funkcie webovej stránky by sa Vám nezobrazovali správne.
Analytické cookie súbory slúžia na meranie návštevnosti webovej stránky a aktivity návštevníkov na webovej stránke. Marketingové (retargetingové) cookies slúžia na zisťovanie preferencií návštevníkov webovej stránky a zobrazovanie relevantnej reklamy vo webových prehliadačoch.