Akreditované školiace stredisko pre baristov | Kávová kultúra | Vzdelávanie

Blog

Instantný kávový nápoj

Pil sa v minulosti, pije sa v súčasnosti, a žiaľ, bude sa aj v budúcnosti. Prvé zmienky o výrobe instantného kávové nápoja siahajú do roku 1890. Chuť ani v tom čase nepripomínala chuť pravej kávy. Jednalo sa iba o veľmi slabý kávový výluh, ktorý bol podobný čistej vode. Popularitu získala najmä vďaka rýchlej príprave a rozpusteniu všetkých častí. Až dodnes sa teší obľube práve vďaka týmto dvom vlastnostiam.

TOP GASTRO SLOVAKIA 2017

Súkromná Spojená škola EDUCO Námestovo usporiadala dva dni plné gastronomického umenia pod názvom TOP GASTRO Slovakia.

Incheba plná kvalitnej kávy

Na výstave Danubius Gastro nesmela chýbať omamná vôňa čerstvo praženého kávovníkového zrna.

Na Orave dobre, na Orave kávovo !

Zdravú prípravu kávy sme ukázali na pokračovaní našej baristickej súťaže „SLOVAK BARISTA CUP” junior v Námestove.

Ako na prípravu frenchpressu ?

V domácnostiach známy a obľúbený French Press. Aká je jeho história a ako v ňom správne pripravovať kávu?

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ

Objednávateľ